ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Εκπαιδευόμενοι 

Η υπηρεσία «My e-Career» είναι μια ιδανική ευκαιρία:
  • να προετοιμαστείτε για την ένταξη σας στην αγορά εργασίας,
  • να ενημερωθείτε για τις τάσεις και την αγορά εργασίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό,
  • να ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και τις προοπτικές απασχόλησης,
  • να αποκτήσετε εμπειρία στη διαδικασία της συνέντευξης επιλογής.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το «My e-Career» είναι οι εξής :


Το Βιογραφικό Σημείωμα και η Συνοδευτική Επιστολή είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία στην αναζήτηση εργασίας με σκοπό τη Συνέντευξη Επιλογής και στόχο την επιθυμητή θέση εργασίας. Λαμβάνοντας υπόψιν τον ανταγωνισμό που επικρατεί σήμερα στην αγορά εργασίας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως να παρουσιάζουμε αποτελεσματικά τα προσόντα μας, την επαγγελματική μας εμπειρία, τις γνώσεις μας και τις δεξιότητας ώστε να καταστήσουμε έντονο το ενδιαφέρον του μελλοντικού μας εργοδότη.

Στις παρουσιάσεις που ακολουθούν θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για:
τη σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος 
 τη σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής και 
την προετοιμασία για Συνέντευξη Επιλογής

• Επιχειρηματικότητα
• Θέσεις εργασίας

H υπηρεσία «Αξιολόγηση Βιογραφικού Σημειώματος», είναι μια καινοτόμα υπηρεσία επαγγελματικής καθοδήγησης για τη συγγραφή του Βιογραφικού Σημειώματος και προσφέρεται αποκλειστικά για τους εκπαιδευομένους των σεμιναρίων του Θεαίτητος.

Αναλαμβάνουμε να αξιολογήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα, να αναλύσουμε τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία, να προτείνουμε τρόπους βελτίωσης και να το προσαρμόσουμε ανάλογα με το σκοπό για το οποίο απευθύνεται.

Προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας «Αξιολόγηση Βιογραφικού Σημειώματος», μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «my CV» επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας.
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ελευθερίου Βενιζέλου, Καλλιθέα

Επικοινωνία

Θεαίτητος
  info @theaititos.com
  210 9549375